lp support enkelbrace


lp support enkelbraceAls je op zoek bent naar een enkelsteun die druk geeft dan kom je al snel uit op de LP Support enkelsteun. Deze enkelsteun werkt optimaal bij bijvoorbeeld zwellingen en problemen van het enkelkapsel (zoals bijvoorbeeld kapselirritatie met wel of geen vochtproductie).

De comfortabele sok verdeeld de druk op de enkel en houdt de de lichaamswarmte vast waardoor de bloedcirculatie verbetert, met als gevolg therapeutische warmte. Dit kan de genezing bevorderen en de pijn verminderen.

De LP Support Enkelsteun geeft een comfortabele druk op de enkel en steun aan het enkelgewricht. Het vermindert hierdoor zwellingen, lichte kneuzingen en voorkomt stijfheid na blessure.

Veel volleyballers en hockeyers gebruiken deze enkelsteun na een kwetsuur om de ergste zwelling te voorkomen. De brace is echter niet geschikt om te dragen tijdens het sporten en valt daarom ook in beschermingsniveau 1.

Deze brace is ook zeer goed te gebruiken bij beginnende spataders rondom de enkelgewricht. Bovendien zijn de Lp Support Enkelsteunen door de open teen en hiel gemakkelijk aan te trekken, en past het gemakkelijk in iedere schoen.

Maten enkelsteun

De enkelsteun is verkrijgbaar in de maten S-XL. Er wordt geadviseerd om een maat groter te kopen omdat de steun klein uitvalt.

Maat  Omvang boven het enkelbot in cm
S                   15,2 – 20,3cm
M                   20,3 – 25,4cm
L                   25,4 – 30,5cm
XL                   30,5 – 36,7 cm

LP Support enkelsteun kopen

Ben je op zoek naar een brace die makkelijk aan te trekken is en ondersteuning biedt direct na een enkelletsel? Dan is de LP Support een goedkope en makkelijke oplossing. De sok is al verkrijgbaar vanaf € 19,95.

 

Nu kopen voor € 19,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *