mcdavid enkelbrace lichtgewicht straps


mcdavid enkelbrace lichtgewicht strapsMcDavid staat bekend om de goede kwaliteit braces die het vervaardigd. De McDavid Lichtgewicht enkelbrace met Straps behoort daarom ook tot de beste braces van het merk McDavid. Het is een brace van topkwaliteit die gekenmerkt wordt doordat het bijzonder licht is en bijzonder comfortabel zit, maar daarbij toch optimale steun en bescherming aan de enkel zal bieden.

Deze lichtgewicht enkelbrace is dan ook bijzonder populair bij vele topsporters. Vanwege het lichte gewicht en de goede comfort voelt het bijna niet of je een brace draagt terwijl je een zeer goede bescherming van de enkel hebt. De enkelbrace met Straps is nieuw binnen de enkelbraces van McDavid en is eigenlijk de grotere en sterkere broer van de McDavid lichtgewicht Enkelbrace.

De enkelbrace is namelijk voorzien van extra toegevoegde banden die de enkel daardoor optimale bescherming en stabiliteit zullen bieden, maar daarbij nog steeds extreem licht van gewicht zal zijn.

Beschermingsniveau 3
Hoogste beschermingsgraad

De lichtgewicht enkelbrace is ideaal voor actief sporten, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor het werk of andere dagelijkse handelingen. Door zijn stevigheid en stabiliteit rondom de voet en enkel is de lichtgewicht brace bovendien hét alternatief voor het intapen van de voet.

Door middel van veters kan de brace optimaal rondom de voet verbonden worden, waardoor de enkel niet alleen wordt voorzien van een optimale bescherming, maar ook nog eens van een optimale pasvorm en draagcomfort.

De McDavid Lichtgewicht Enkelbrace met Straps wordt door al deze unieke eigenschappen dan ook door mij aanbevolen indien je een lichtgewicht brace zoekt met goede ondersteuning. De enkelbrace geeft optimale bescherming tegen enkelblessures, zodat de sporter zonder problemen alle bewegingen maken kan.

Voordelen McDavid enkelbrace

Wat zijn de voordelen van de enkelbrace?

  • lichtgewicht
  • hoog draagcomfort
  • goede ondersteuning door veters en straps

Maten McDavid lichtgewicht enkelbrace

De enkelbrace is in verschillende maten te verkrijgen. De onderstaande tabel laat zien welke maat bij welke schoenmaat hoort zodat je de juiste maat enkelbrace koopt.

Maat Schoenmaat
XS 38,5 – 40
S 40 – 42,5
M 42,5 – 44,5
L 44,5 – 47,5
XL 48+

McDavid Enkelbrace kopen

De enkelbrace is onder andere verkrijgbaar bij Podobrace.nl voor € 44,95 is daarmee qua prijs een middenklasser enkelbrace. Toch krijg je voor deze prijs heel wat waar voor je geld met een ideale pasvorm en voldoende ondersteuning van de enkelbanden.

Nu kopen voor € 44,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *